## **Liverpool Girls High School**

## **Bell Times ~ 2021**



The school operates on a two week cycle.

WEEK A - Odd weeks

WEEK B - Even weeks

Wednesday Period 4 is the same each week and is only 38 minutes duration due to early finish times on a Wednesday

Time	Length	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
8:50am	10 minutes	Home Room	Home Room	Home Room	Home Room	Home Room
9:00am	76 minutes	Period 1	Period 1	Period 1	Period 1	Period 1
10:16am	30 minutes	Recess	Recess	Recess	Recess	Recess
10:46am	76 minutes	Period 2	Period 2	Period 2	Period 2	Period 2
12:02pm	6 minutes	Break	Break	Break	Break	Break
12:08pm	76 minutes	Period 3	Period 3	Period 3	Period 3	Period 3
1:24pm	30 minutes	Lunch	Lunch	Lunch Stage 6 Early Finish	Lunch	Lunch Stage 6 Early Finish
1:54pm	76 minutes (Except Wednesday 38 mins)	Period 4	Period 4	Period 4 38 minutes Stage 6 Extension / TAFE 2:35 pm End of Day	Period 4	Period 4  Stage 6  Extension or TAFE
3:10pm		End of Day	End of Day	Stages 4 & 5	End of Day	End of Day
After School to 4:50 pm		Help Desk to 4:45 pm	Help Desk to 4:45 pm	Staff Meetings	Help Desk to 4:45 pm	



